Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ευχάριστα για τους τέσσερις…

Θετικά ήταν τα νέα για τους Καμαρά, Ρομπέρ, Λαζάρ και Κωνσταντινίδη που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.


Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξετάστηκαν εκ νέου τη Δευτέρα (18/2) από το ιατρικό τιμ της ομάδας, όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα. 

Συγκεκριμένα, ο Καμαρά δέχθηκε ένα χτύπημα στο δικέφαλο, αλλά δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ οι Ρομπέρ, Λαζάρ και Κωνσταντινίδης που ένιωσαν ενοχλήσεις, έκαναν εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές».

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κναονικά. Ο Γιώργος Φωτάκης συνέχισε τη θεραπεία του, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και την Τετάρτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ αντίθετα, ο Κίτσιου μπήκε σε φουλ ρυθμούς. 

Ο Αθανασιάδης έκανε προληπτικά ατομικό, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γεωργιάδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

Απών από το πρόγραμμα ήταν ο Έτο, ο οποίος ζήτησε και έλαβε από τον Γιώργο Δώνη διήμερη άδεια, ούτως ώστε να μεταβεί στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
  
OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου