Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στο ίδιο έργο θεατές Γιουβέντους και Μίλαν. (Vid)

Η Γιουβέντους χρειάστηκε 120 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Μίλαν και να την αποκλείσει από το Coppa Italia όπως και πέρυσι, έστω κι αν φέτος τα κατάφερε ένα γύρο νωρίτερα, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.


يوفنتوس 2 : 1 ميلان από Footballista Sports

Contra.GR 

Περισσότερα »

Υπογράφει ο Σίλντενφελντ

Σήμερα, Πέμπτη 10/10, στις 10 το πρωί, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, θα υπογράψει το εξάμηνο αρχικά συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.


Ο διεθνής Κροάτης στόπερ πέρασε με επιτυχία την Τετάρτη τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια δείπνησε στο ξενοδοχείο, όπου διέμεινε, με τους Ζήση Βρύζα, Γκέρμαν Τσιστιακόφ και Γιώργο Γεωργιάδη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν εκτενώς για την νέα του ομάδα.

Το μεσημέρι αναχωρεί για τη Μόσχα και την Κυριακή 13/1 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να είναι παρών στη Τούμπα και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Contra.GR

Περισσότερα »

Ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ και η επαφή Σαμαρά-Πούτιν

Τι σημαίνει γαι την επένδυση του ομογενή επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα.


Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει κανείς να συνδέει την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ με τα επιχειρηματικά συμφέροντά του στην Ελλάδα.

Η ενασχόλησή του με τον "Δικέφαλο" ξεκίνησε από την καταγωγή του και το αίτημα που του έκαναν διάφορες ποντιακές οργανώσεις να βγάλει τον ιστορικό σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί.

Ωστόσο, δεν έχει κρύψει ότι μέσω του ΠΑΟΚ προσπαθεί να προωθήσει τις ρωσικές επενδύσεις, μεταξύ των οποίων και τις δικές του, στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, μάλιστα, από τη στιγμή που έχει βάλει "ζεστά" 12 εκατομμύρια ευρώ (10 μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και δύο με τη μορφή δανείου) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν μέσω κρίσης, είναι λογικό να προσδοκά σε επιχειρηματικά οφέλη.

Γι' αυτό και ο 53χρονος επιχειρηματίας περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τετ-α-τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε λίγες εβδομάδες στη Μόσχα.

Στη διάρκεια του θα καθοριστεί το κομμάτι της πίτας των ρωσικών επενδύσεων στον ελληνικό χώρο, στις οποίες κυρίαρχη θέση έχουν οι εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη.

Η Βιομηχανία Ζάχαρης ή κάποια άλλη από τις εταιρίες που είναι σε φάση ιδιωτικοποιησης (π.χ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης κ.α.) ενδιαφέρουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θο τον κάνουν να δει ακόμη πιο "ζεστά" την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει κάποια από αυτές. 

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Μουρίνιο τρελάθηκε στον πάγκο! (Vid)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε ένα ακόμα απολαυστικό "ρεσιτάλ" μπροστά στο κοινό του καθώς μετά από απόφαση του διαιτητή που δεν του άρεσε, άρπαξε τη μπάλα και την κλώτσησε με στόχο τις εξέδρες. Δείτε το video!


Ο οργισμένος Μουρίνιο κλωτσάει μπάλα στον πάγκο... από Footballista Sports

Η απόφαση του Άιθα Γκάμες κατά τη διάρκεια του αγώνα Ρεάλ-Θέλτα (4-0) να μην καταλογίσει φάουλ υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από ανατροπή του στο ημικύκλιο της περιοχής περιοχής, όχι μόνο άφησε δυσαρεστημένο τον Ζοζέ Μουρίνιο αλλά οδήγησε στην "έκρηξή" του.

Ο τεχνικός των "μερένγκες" σηκώθηκε σαν ελατήριο από τον πάγκο του και βούτηξε τη μπάλα, με τον "special one" να την κλωτσάει με δύναμη με στόχο τις εξέδρες αλλά αυτή να μην παίρνει ύψος και να σταματάει στη φυσούνα των αποδυτηρίων!

Αμέσως μετά ο Πορτογάλος έκατσε στον πάγκο του ξεστομώντας αρκετά "γαλλικά", δείγμα του έντονου εκνευρισμού που τον διακατείχε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Sport24.GR 

Περισσότερα »

Το "τριφύλλι" καλεί Μήτρογλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η Σέλτικ θέλει τον φορ του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου και  θα καταθέσει  επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό, 3,5 εκατ ευρώ.


 Προφανώς η Σέλτικ θέλει να κάνει ελληνικό δίδυμο στην επίθεση με Σαμαρά και Μήτρογλου, ενώ με τον διεθνή φορ  έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα ανανέωσης από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός πρόσφατα απέρριψε την πρόταση της Σίβασπορ, για τον Έλληνα άσσο, αφού η ελληνοποίηση του Ολυμπιακού ανεβάζει χρηματιστηριακά την ομάδα.

Αυτή τη  στιγμή οι Ερυθρόλευκοι  έχουν τους διεθνείς Αβραάμ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Σιόβα, Μανωλά (που κλήθηκε πρόσφατα), Μανιάτη, Μήτρογλου,Φετφατζίδη, ενώ πριν τον τραυματισμό του, διεθνής ήταν και ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Πάντως, η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού που δεν έχει πάρει στα  χέρια του επίσημη πρόταση ήταν αποστομωτική «πρέπει να δώσουν άλλα τόσα για να το συζητήσουμε»
 
Sport24.GR

Περισσότερα »

Ψάχνει το "μπαμ" με Σισέ!

Το κόλπο γκρόσο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσπαθεί να κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, φέρνοντας πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ.


Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011 από την Παιανία όμως δεν διάγει και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του ημέρες αυτή την περίοδο στην ΚΠΡ και οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας προσπαθούν να κάνουν κάτι που φαντάζει αδύνατο με το πρώτο άκουσμα: να τον ξανακάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, οι κάθε άλλο παρά αγαστές σχέσεις του Σισέ με τον Χάρι Ρέντναπ και τους οπαδούς των Λονδρέζων τον έχουν κάνει να σκέφτεται σοβαρά τη φυγή του από το "Λόφτους Ρόουντ", με τον 32χρονο επιθετικό να έρχεται μάλιστα σε επαφή με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να διερευνήσει τις προθέσεις της σε πιθανή επιστροφή του.
 
Φυσικά, στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να ξαναντύσουν στα πράσινα τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, ωστόσο υπάρχει στη μέση και ένα σοβαρό εμπόδιο που δεν είναι άλλο από το οικονομικό, και το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά την τύχη του εγχειρήματος.

Βάσει συμβολαίου με την ΚΠΡ, ο Σισέ λαμβάνει ετησίως 2.400.000 ευρώ από τους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον ίδιο να είναι διατεθειμένος να "θυσιάσει" τα μισά χρήματα ώστε να έρθει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και τους Άγγλους να φέρονται ανοιχτοί στο ενδεχόμενο δανεισμού ή πώλησής του με τον όρο η ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλύψει το συμβόλαιό του.

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να σηκώσουν ένα τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος -σε μία πολύ δύσκολη μάλιστα οικονομική κατάσταση για το σύλλογο- και πως μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του στα 500 με 600.000 ευρώ το χρόνο είναι σε θέση να διαπραγματευτούν μαζί του για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, ο Σισέ εμφανίζεται αρνητικός στο να ρίξει τις ετήσιες απολαβές του κατά 75%, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά στην τελική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης για το "τριφύλλι".
 
Sport24.GR

Περισσότερα »