Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο Σπαρτιάτης Ρονάλντο (video)

Μ' έναν εκ των 300 Σπαρτιατών στη μάχη των Θερμοπυλών παρομοιάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο η διαδικτυακή έκδοση της "AS" μέσω ενός εξαιρετικά μονταρισμένου βίντεο.


Ο λόγος; Το φράγμα των 300 γκολ στην καριέρα του, το οποίο κυνηγά να σπάσει ο Πορτογάλος άσος στον επαναληπτικό προημιτελικό του Copa del Rey με αντίπαλο τη Βαλένθια στο "Μεστάγια".
    Contra.GR 

Περισσότερα »

Αποκλείστηκε η Σερένα Ουίλιαμς

Η Σερένα Ουίλιαμς, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη, είπε "αντίο" στη διοργάνωση καθώς έχασε από τη συμπατριώτισσά της, Σλοάν Στίβενς (Νο 25), με 2-1 σετ, 3-6, 7-5 και 6-4. 


Η Ουίλιαμς αντιμετώπισε σπασμούς στη μέση από το δεύτερο σετ, ενώ την ταλαιπωρούσε και ένας τραυματισμός στον αστράγαλο, γεγονός που δεν της επέτρεψε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.
Η Στίβενς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το Νο1 του κόσμου, Βικτόρια Αζαρένκα. Η 23χρονη Λευκορωσίδα επικράτησε της Ρωσίδας Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (Νο 75) με 2-0 σετ, 7-5 και 6-1.

Contra.GR

Περισσότερα »

Χρυσώνει τους παίκτες ο Πέρεθ για το Champions League

Με 500.000 ευρώ θα πριμοδοτήσει κάθε παίκτη της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε περίπτωση κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου.


Σύμφωνα με ισπανικές πηγές, ο πρόεδρος της "βασίλισσας", συνοδευόμενος από τον Χοσέ Άγχελ Σάντσεθ, συνέφαγε το βράδυ της Τρίτης με τους αρχηγούς Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος, ανακοινώνοντάς τους τις σχετικές αποφάσεις του.

Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί και το κύπελλο δεν έχει την ίδια αξία, ο ισχυρός ανήρ των "μερένχες" αύξησε κατά πολύ το κίνητρο των ποδοσφαιριστών πριν αυτοί πέσουν στη μάχη της φάσης των 16 με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πέρυσι για το αντίστοιχο επίτευγμα οι Μαδριλένοι θα έπαιρναν 360.000 ευρώ, αλλά η Μπάγερν τους έφραξε το δρόμο για τον τελικό. Ίσως η κατακόρυφη αύξηση ενισχύσει την προσπάθειά τους.

Contra.GR

Περισσότερα »

Τροχαίο ο Ίλιτς

Ο Μπράνα Ίλιτς είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης στην Ανατολή, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.


Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μόνο υλικές,  με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα να του δίνουν νέο αυτοκίνητο προκειμένου να κάνει τις μετακινήσεις του. Ο Ίλιτς γλίτωσε τα χειρότερα, δεν κατάφερε όμως να γλιτώσει και τα πειράγματά των συμπαικτών του οι οποίοι με το χιούμορ τους θέλησαν να "ελαφρύνουν" την ατμόσφαιρα στην προπόνηση της ομάδας.

Contra.GR

Περισσότερα »

Μήνυμα αποχώρησης σε Λάζαρο

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε το βράδυ της Τρίτης (22/1) ο μάνατζερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.


Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Παναγόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Έλληνα άσου και συζήτησαν για να βρεθεί η «χρυσή» τομή στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να διαμηνύει πως ο παίκτης θα πρέπει να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Έλληνας διεθνής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «πράσινους» ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Χέρτα Βερολίνου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν μέσα στις επόμενες μέρες όπου αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

OnSports.GR

Περισσότερα »

«Δύσκολα, αλλά μπορεί ο ΠΑΟΚ»

Εχοντας αγωνιστεί και σε ΠΑΟΚ και σε Καλλιθέα, ο Λουκάς Καραδήμος επισήμανε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια.


Η Καλλιθέα απέδειξε πως είναι… σκληρό καρύδι, καθώς διαθέτει καλούς παίκτες, όμως ο παλαίμαχος άσος και των δύο ομάδων, μιλώντας στη «Sportday», επισήμανε πως θα παίξει ρόλο η Τούμπα και η βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.
  • Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκά Καραδήμου:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα κι έχει το Κύπελλο στους πρώτους του στόχους. Πρέπει να το κυνηγήσει για να πάρει το τρόπαιο. Μπορεί να μην έχει την αξία του πρωταθλήματος, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος. 

Στα τελευταία ματς δεν παίζει καλά, ήρθαν κι ορισμένα ανάποδα αποτελέσματα. Όμως διαθέτει την ποιότητα και τη "βαριά" φανέλα για να αναστρέψει τη δύσκολη κατάσταση», τόνισε αρχικά.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Αμφίβολος με Καλλιθέα ο Κατσουράνης

Αγώνα… δρόμου προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (24/1) με την Καλλιθέα κάνει ο Κώστας Κατσουράνης.


Ο Έλληνας μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς και στην προπόνηση της Τρίτης (22/1) με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή του «Δικέφαλου». 

Πάντως, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει την Τετάρτη να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και από την πορεία του θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του.

Παράλληλα, με προβλήματα αποχώρησαν από την προπόνηση της Τρίτης και οι Κωνσταντινίδης και Λόρενς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον αστράγαλο. Ωστόσο, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να φανεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Αντίθετα, το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησαν οι Πάμπλο Γκαρσία και Κοστίν Λαζάρ, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις πίεσης και στην συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Ετοιμάζει κίνηση για Ράγιος

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κάνει εξαιρετική χρονιά με τους Αρκάδες.


Ο 26χρονος Ισπανός άσος έχει συμβόλαιο ως το 2014 με τον Αστέρα, όμως στο Λιμάνι εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον μάνατζέρ του να έρχεται στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους». 

Βέβαια, στην Τρίπολη δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν έναν εκ των πλέον σημαντικών παικτών τους να αποχωρήσει πριν λήξει το συμβόλαιό του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στον Αστέρα.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί!

Γονείς είναι από το βράδυ της Τρίτης (22/1) ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και η γνωστή τραγουδίστρια, Σακίρα.


Το πρώτο τους παιδί είναι γιος και ήρθε στον κόσμο στις 21:36 σε κλινική της Βαρκελώνης, ενώ τη στιγμή της γέννησής του ζύγιζε 2.89 κιλά. Το ζευγάρι θα του δώσει το όνομα Μίλαν, ο οποίος έγινε ήδη μέλος των «μπλαουγκράνα», όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, με το πλήρες όνομα του μωρού να είναι Μίλαν Πικέ Μεμπάρακ.

«Να προσεύχεστε για μένα σε αυτή την πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου», έγραψε η Κολομβιανή σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Σκληρό... πόκερ με Τζιμπούρ!


Σε παρτίδα σκληρού... πόκερ εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό η διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ράφικ Τζιμπούρ, καθώς οι κινήσεις γίνονται με απόλυτη προσοχή και προσήλωση από την πλευρά των ερυθρολεύκων, στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της θετικής απάντησης του Αλγερινού φορ.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Ανακοίνωσε... Τοροσίδη στη Ρόμα

Στη Ρόμα θα συνεχίσει κι επίσημα την καριέρα του ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τους Ρωμαίους.


Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Ρόμα για τον 27χρονο αριστεροπόδαρο άσο και πλέον η μετακίνηση του «Τόρο» στο Καμπιονάτο είναι γεγονός.
  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με την AS Roma για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη».

OnSports.GR

Περισσότερα »