Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δημοσιεύματα για Μπάρος

Σενάρια από την Κροατία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί για την απόκτηση του Μίλαν Μπάρος ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportal.rs», ο ΠΑΟΚ φαίνεται να προλαβαίνει την Μπάνικ Οστράβα καθώς έχει κάνει πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί ο Μίλαν Μπάρος. 

Οι Κροάτες αναφέρουν ότι τα χρήματα που έχει επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα έχουν στόχο να «σπάσει» η αθηναϊκή κυριαρχία στο ελληνικό πρωτάθλημα και πως ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει με μεγάλες μεταγραφές, όπως αυτή του Μπάρος που υποστηρίζουν ότι θα γίνει, να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Τσέχος άσσος θα έρθει σύντομα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, αφού στις 28 Φεβρουαρίου θα μείνει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην Τσεχία θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην πατρίδα και την Μπάνικ Οστράβα.

OnSports.GR

Περισσότερα »

Ευχάριστα για τους τέσσερις…

Θετικά ήταν τα νέα για τους Καμαρά, Ρομπέρ, Λαζάρ και Κωνσταντινίδη που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.


Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξετάστηκαν εκ νέου τη Δευτέρα (18/2) από το ιατρικό τιμ της ομάδας, όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα. 

Συγκεκριμένα, ο Καμαρά δέχθηκε ένα χτύπημα στο δικέφαλο, αλλά δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ οι Ρομπέρ, Λαζάρ και Κωνσταντινίδης που ένιωσαν ενοχλήσεις, έκαναν εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές».

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κναονικά. Ο Γιώργος Φωτάκης συνέχισε τη θεραπεία του, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και την Τετάρτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ αντίθετα, ο Κίτσιου μπήκε σε φουλ ρυθμούς. 

Ο Αθανασιάδης έκανε προληπτικά ατομικό, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γεωργιάδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.

Απών από το πρόγραμμα ήταν ο Έτο, ο οποίος ζήτησε και έλαβε από τον Γιώργο Δώνη διήμερη άδεια, ούτως ώστε να μεταβεί στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
  
OnSports.GR

Περισσότερα »

Στεροειδή στο σπίτι του Πιστόριους!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία της Πρετόρια, κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες – Συνεχίζεται η αποκαθήλωση του ειδώλου του παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για τον φόνο της συντρόφου του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, στο σπίτι του Πιστόριους βρέθηκαν στεροειδή ενώ αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έχει κάνει ο 26χρονος αθλητής για να διαπιστωθεί αν, την ημέρα που η Ρίβα Στίνκαμπ έπεσε νεκρή από το όπλο του, είχε κάνει χρήση κάποιων ουσιών που σε συνδυασμό με αλκοόλ τον οδήγησαν σε αυτή την έκρηξη οργής.

Παράλληλα, ο Τύπος της Νοτίου Αφρικής αναφέρει πως το ρόπαλο που βρέθηκε ματωμένο στον τόπο του εγκλήματος, έχει χαρακτηριστεί ως κεντρικό αποδεικτικό στοιχείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν τρεις εκδοχές για τη χρήση του ρόπαλου. Είτε ο Πιστόριους χτύπησε το θύμα, είτε έσπασε την πόρτα του μπάνιου με αυτό για να μπει εκεί που είχε κλειδωθεί το 29χρονο μοντέλο, είτε το χρησιμοποίησε το θύμα για αυτοάμυνα.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν, πλέον, ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα δείχνουν δολοφονία του μοντέλου από τον Πιστόριους και καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του ότι πέρασε την Στίνκαμπ για διαρρήκτη, για αυτό και πυροβόλησε. 

Αύριο (19/02) θα εξεταστεί το αίτημα του Όσκαρ Πιστόριους για αποφυλάκιση ως τη δίκη, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει κι η κηδεία της άτυχης 29χρονος συντρόφου του…

OnSports.GR

Περισσότερα »

Ντελίριο για Χαριστέα....

Ο Άγγελος Χαριστέας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, με τους οπαδούς να τον υποδέχονται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό κι εκδηλώσεις λατρείας.


Από το βράδυ της Κυριακής (17/02) βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία ο 33χρονος φορ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον αρχαιότερο σύλλογο της χώρας. 

Τεχνικός διευθυντής στην Αλ Νασρ είναι ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, που επέλεξε μάλιστα τον Άγγελο Χαριστέα για την επίθεση της ομάδας, ενώ προπονητής είναι ο Βάλτερ Τζένγκα.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκει έτσι νέα ποδοσφαιρική στέγη μετά από έξι μήνες περίπου, καθώς έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποια ομάδα. 

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ πάντως δεν έδειξαν να προβληματίζονται από το γεγονός αυτό και υποδέχθηκαν σαν… μεσσία τον Έλληνα στράικερ!

OnSports.GR

Περισσότερα »

Δυσαρέσκεια και σκέψεις για πρόστιμο…

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού και η συνεχής αγωνιστική κατρακύλα έχουν φέρει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης για την παρουσία των ποδοσφαιριστών – Σκέψεις για πρόστιμο από τους ιθύνοντες των «πρασίνων».


Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει φτάσει στον… πάτο του βαρελιού. Οι «πράσινοι» είναι 31 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή, έχοντας αποχαιρετήσει από τον Οκτώβριο βέβαια την υπόθεση του πρωταθλήματος, απέχουν πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα play off και στην ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη περίοδο, αλλά και έξι από αυτές που οδηγούν στη Football League.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τη νέα, κακή, εμφάνιση της ομάδας και παρά τις φήμες για το αντίθετο αυτή τη φορά δεν υπάρχει θέμα με τον προπονητή. Στον Παναθηναϊκό έκαναν απόλυτα σαφές πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποχώρησης του Φάμπρι, όμως, αντίθετα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την παρουσία των ποδοσφαιριστών. 

Στο «τριφύλλι» είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη νωθρή παρουσία των παικτών και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και πρόστιμο από την πλευρά της διοίκησης.

Επίσης, υπάρχει κι ένα σενάριο να τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος. Αν αυτό επαληθευτεί, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στη διάρκεια της εβδομάδας.

OnSports.GR

Περισσότερα »