Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κύπελλο, Ζαγοράκης στο μυαλό του Ιβάν

Ο Κώστας Πετρωτός αποκαλύπτει τις σκέψεις του Σαββίδη για το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ που συνδυάζεται με δύο σημαντικά “θέλω”: Την κατάκτηση του Κυπέλλου και την επιστροφή του πρώην προέδρου στην ομάδα.


Χάρηκε τη νίκη επί του Λεβαδειακού περισσότερο απ' όσο θα χαιρόταν μία επικράτηση σε ένα απλό ματς πρωταθλήματος ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν κρύβει την μεγάλη επιθυμία του να κλείσει την πρώτη σεζόν του στο σύλλογο έχοντας βάλει την πρώτη κούπα στην τροπαιοθήκη του.

Για τον ομογενή επιχειρηματία, αυτό θα είναι το σημαντικότερο πειστήριο της νέας εποχής που έχει ξημερώσει με την έλευση του στον ΠΑΟΚ. Θα πείσει οπαδούς και αντιπάλους ότι ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα και να ξεφύγει από την κατάσταση... αναμονής που βρισκόταν όλα τα τελευταία χρόνια.

“Θέλουμε το Κύπελλο και πρέπει να δώσετε τον καλύτερό εαυτό σας” είπε στους παίκτες πριν την έναρξη του αγώνα και ανεξάρτητα από το... σπρώξιμο που πρόσφερε ο πρώτος βοηθός Ακρίβος στη φάση του 1-0, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα πιο ώριμα παιχνίδια του κόντρα στο Λεβαδειακό.

Ένα παιχνίδι, με τα επίπεδα συγκέντρωσης των παικτών του να φθάνουν πολύ ψηλά και να εκμηδενίζονται τα αβίαστα λάθη προηγούμενων αγώνων. Το μηδέν παθητικό είναι ενδεχομένως και μεγαλύτερη προίκα από τα δύο γκολ εν όψει της ρεβάνς της Λιβαδειάς που αυτός ο ΠΑΟΚ, όπως τον είδαμε χθες, δείχνει ότι γνωρίζει πώς να τη διαχειριστεί.

Sport24.GR

Περισσότερα »

Μουρίνιο vs Άλβες"! (Video)

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" ωρυόμενο τον Ζοζέ Μουρίνιο, την ώρα που εκτόξευε μία βρισιά με αποδέκτη τον Ντάνι Άλβες.


Ο Μουρίνιο βρίζει τον Ντάνι Άλβες! από footballista

Sport24.GR 

Περισσότερα »

Βόλφσμπουργκ για Μαυρία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού» και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά για να τον κάνουν δικό τους.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», άνθρωπος της Βόλφσμπουργκ έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα για να δει αγώνες του Παναθηναϊκού. 

 Στόχος του ήταν να παρακολουθήσει την εξέλιξη του Ιμπραΐμ Σισοκό στο «τριφύλλι», αφού ο Αφρικανός είναι δανεικός από τους «λύκους», όμως την προσοχή του έχει τραβήξει ο Χάρης Μαυρίας!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Βόλφσμπουργκ είναι εντυπωσιασμένοι με τον νεαρό διεθνή άσο και θέλουν να τον κάνουν δικό τους. 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να προτείνουν την ανταλλαγή του με τον Ιμπραΐμ Σισοκό, συν ένα ποσό που θα πλησιάζει στα 3 εκατ. ευρώ το οποίο και θα μπει στα ταμεία του «τριφυλλιού» αν προχωρήσει μια τέτοια συμφωνία.

OnSports.GR

Περισσότερα »