Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Στα χέρια Δώνης-οπαδοί!

Ξεφεύγει η κόντρα του Γιώργου Δώνη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς πιάστηκαν στα χέρια στο πάρκινγκ.

  
Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ. Εκεί τον περίμεναν κάποιοι οπαδοί που συνέχισαν τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του, που είχαν ξεκινήσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Κάποια στιγμή ένας οπαδός έσπρωξε τον Δώνη κι εκείνος ανταπέδωσε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά». Το κλίμα παρά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού παραμένει εκρηκτικό στον ΠΑΟΚ...

OnSports.GR

Περισσότερα »

Κάρφωσε τη Ρίβερ ο Σκόκο

Ασταμάτητος μοιάζει ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος πέτυχε ακόμα ένα τρομερό γκολ, αυτή τη φορά απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ.


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που κάποτε είχε κατηγορηθεί και για… αδιαφορία, συνεχίζει να… καρφώνει τη μία ομάδα μετά την άλλη. Τελευταία που βρέθηκε στο… διάβα του και το πλήρωσε ήταν η Ρίβερ Πλέιτ… Απολαύστε το εντυπωσιακό γκολ του Αργεντινού «μάγου».


OnSports.GR

Περισσότερα »

«Η ανανέωση του Σαλπιγγίδη, η απάντησή μου»

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μίλησε για όλους και για όλα αποχωρώντας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι υποστήριξε πως με κινήσεις όπως αυτή με τον διεθνή φορ απαντά σε όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δεν έχω σκοπό να ρίχνω λεφτά στη λεκάνη», είπε με νόημα σε ερώτηση για το παρασκήνιο και τη διαιτησία.


Απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ αλλά και τη στάση του γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης αποχωρώντας από την Τούμπα. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλά και για την άδικη, όπως την χαρακτήρισε, τιμωρία του διεθνούς φορ, ενώ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία και στην κόντρα του Ουρουγουανού με τον Γιώργο Δώνη, ενώ μίλησε τόσο για τη διαιτησία όσο και για τα όσα ακούγονται για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου…

OnSports.GR

Περισσότερα »