Κυριακή 7 Απριλίου 2013

"Μόνο ο Μαρτίνο και ο Σάχα με πίστευαν"

Ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί το πιο "καυτό" όνομα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, ωστόσο όπως τονίζει πριν από έναν χρόνο τον πίστεψαν μόνο ο προπονητής του στη Νιούελς και ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕΚ, Σεμπαστιάν Σάχα.


Ο πρώην παίκτης του "Δικεφάλου" κάνει την διαφορά στη Νιούελς Ολντ Μπόις σκοράροντας με κάθε τρόπο.
Είναι χαρακτηριστικό πως έχει πετύχει από την ημέρα που επέστρεψε στην Αργεντινή ως δανεικός από την  Αλ Αΐν 20 γκολ σε 28 συμμετοχές.

"Πριν από ένα χρόνο μόνο ο Χεράρδο Μαρτίνο (σ.σ.:προπονητής της Νιούελς Ολντ Μπόις) και ο Σάχα με πίστευαν. Περίμενα πολύ καιρό για να επιστρέψω στην Αργεντινή, πέρασαν έξι χρόνια από τότε που έφυγα.

Πάντα ήθελα να γυρίσω εδώ και τόνιζα πως επιθυμούσα να συμβεί αυτό στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ευτυχώς ο Μαρτίνο αλλά και η διοίκηση με ήθελαν".

Ο 27χρονος άσος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις ωστόσο η "La Lepra" δύσκολα θα τον διατηρήσει στις τάξεις της, καθώς ο δανεισμός του εκπνέει στις 30 Ιουνίου και το ποσό του 1.8 εκατομ. ευρώ που θα πρέπει να καταβάλει ο σύλλογος της Αργεντινής φαντάζει απαγορευτικό...

Sport24.GR

Περισσότερα »

Και στο βάθος... ΠΑΟΚ TV

Τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για μπάσιμο στα media όπως παρουσιάζονται σε δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας.


Το επιχειρηματικό πλάνο του Ιβάν Σαββίδη συνεχώς εξελίσσεται και σε αυτό το πλαίσιο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα έρθει και το μπάσιμο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα media.

Οπως, λοιπόν, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News" ο ομογενής επιχειρηματίας είχε ραντεβού με τον κ. Κυριακού για την αγορά του "Μακεδονία TV".

Στο ίδιο κείμενο, ακόμη, τονίζεται πως αν προχωρήσει, τελικά, σε αυτή την επένδυση, το πιθανότερο είναι να ονομάσει τον σταθμό ΠΑΟΚ TV και το πρόγραμμα, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, να είναι απόλυτα "ασπρόμαυρο".

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για αγορά τηλεοπτικού καναλιού δεν αναμένεται να περιοριστεί μόνο στο "Μακεδονία TV".

Sport24.GR

Περισσότερα »

Νέα γκολάρα ο Μιραλάς ! (video)

Ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε νέα γκολάρα επί της Τότεναμ, κάνοντας την ανατροπή για την Έβερτον μέσα στο Λονδίνο, αλλά οι "σπερς" στο 87' ισοφάρισαν σε 2-2. Χωρίς γκολ Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ .


Ο Βέλγος με καταπληκτική ατομική προσπάθεια ολοκλήρωσε την ανατροπή της Έβερτον μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", αλλά τελικά αυτό δεν έφτασε για της δώσει το "διπλό".
Οι "σπερς" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Αντεμπαγιόρ, αλλά απάντησε ο Φιλ Τζαγκιέλκα στο 15'.

Ο Μιραλάς με καταπληκτική προσπάθεια από δεξιά "ζάλισε" τους αμυντικούς της Τότεναμ και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ουγκό Λορίς για το 1-2 στο 53' με το 4ο γκολ του στην Premier League.
Η Έβερτον δεν κατάφερε τελικά να πάρει την μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 στο 87' ο Γκίλφι Σίγκουρτσον, ένα λεπτό αφού είναι αντικατασταθεί ο Μιραλάς!


Tottenham vs Everton 1:2 Mirallas από Footballista Sports

Sport24.GR 

Περισσότερα »