Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Προπονήθηκε και επιστρέφει ο Μήτρογλου

Στη διάθεση του Μίτσελ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης τέθηκαν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Δημήτρης Σιόβας, οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας. 


Πλέον είναι θέμα του Ισπανού προπονητή, αν θα τους χρησιμοποιήσει εναντίον των Αρκάδων την Τετάρτη ή αν θα προτιμήσει να τους έχει πιο έτοιμους στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι...

Ο Μήτρογλου απουσιάζει από το τέλος Νοεμβρίου και η επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση στο γόνατο θα πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα και αυτό το γνωρίζει πού καλά ο Μίτσελ. Ο Σιόβας είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα στο Ρέντη όπου θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές, ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στην προπόνηση σήμερα δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην τακτική.  

«Να γράψουμε ιστορία»

Στο μεταξύ, ο Κάμπελ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφερόμενος στους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League, αλλά και το πρωτάθλημα, τόνισε: «Είναι καθήκον μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Κάναμε καλή δουλειά στο Champions League και ελπίζουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα τώρα, αλλά θα σκεφτούμε και την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο. Εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Στην ομάδα υπάρχουν μεγάλα ονόματα και πρέπει να παλεύεις για να αντέξεις».

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου