Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η απάντηση στον Μέσι για το αντιντόπινγκ

Άμεση ήταν η απάντηση της ισπανικής Αρχής αντιντόπινγκ στα παράπονα του Λιονέλ Μέσι για τον έλεγχο στον οποίον υπεβλήθη.


Tα παράπονα του Λιονέλ Μέσι για το γεγονός ότι ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, από τους πέντε που επιλέχθηκαν, που υπεβλήθη σε εξετάσεις ούρων και αίματος, δεν έμειναν αναπάντητα από την ισπανική Αρχή αντιντόπινγκ που υπενθύμισε στον "Pulga" τη συνηθισμένη και προβλεπόμενη διαδικασία.

"Πέρασε από εξετάσεις ούρων και αίματος. Σωστά. Δεκάδες ποδοσφαιριστές, έχουν περάσει αυτό το χρόνο, η διαδικασία είναι η συνηθισμένη. Επιλέγεται ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές, να δώσει δείγμα αίματος. Είναι τόσο σύνηθες, όλο αυτό.", ενημέρωσε σχετικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ισπανικής Αρχής αντιντόπινγκ.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν απορία που εκδήλωσε ο Αργεντινός σταρ των "μπλαουγκράνα", μέσω Instagram, για το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός από τους πέντε ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τον καθιερωμένο έλεγχο, ο οποίος κλήθηκε να κάνει εξετάσεις ούρων και αίματος.

Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, για τον έλεγχο αντιντόπινγκ επιλέχθηκαν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, οι Τζόρντι Άλμπα, Ιβάν Ράκιτιτς, Κλαούντιο Μπράβο και Αντρές Ινιέστα.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου