Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Οταν το κέντρο της άμυνας πιάνεται στον... ύπνο

Τα γκολ του Ντενίζ Μπαϊκαρά φανέρωσαν ξανά το αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε περιπτώσεις αγώνων που το κέντρο της άμυνας του "Δικεφάλου" αδράνησε, με συνέπεια να δεχτούν γκολ οι "ασπρόμαυροι"

 
O ΠΑΟΚ δεν λέει να... ησυχάσει όσον αφορά τα προβλήματα που παρουσιάζει στην άμυνα. Αν εξαιρέσουμε το υπέροχο τέρμα του Παπαγεωργίου με το οποίο έγινε το 1-1 στο ματς του "Δικεφάλου" απέναντι στον Πανθρακικό, στα δύο γκολ που πέτυχε ο Μπαικαρά ήταν ξεκάθαρο πως αδράνησε το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ με συνέπεια ο τελευταίος να σκοράρει με δύο κεφαλιές.

Δεν είναι πρώτη φορά που στα μετόπισθεν ο "Δικέφαλος" δείχνει... υπνωτισμένος και αυτό το "πληρώνει". Ας θυμηθούμε κάποια γκολ που έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ και το κέντρο της άμυνας του δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε.

  • Στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (ήττα για την ομάδα του Τούντορ με 2-1) μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αντριγιάσεβιτς που βρέθηκε στην "καρδιά" της άμυνας του ΠΑΟΚ, με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.  
  • Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα για την ομάδα του Τούντορ με 3-1) οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από κεφαλιά του Μανιά, σε ένα τέρμα που "φέρει" ευθύνη ο Ολσεν μετά την κακή του έξοδο, ωστόσο υπάρχει αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του "Δικεφάλου".   
  • Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (νίκη για την ομάδα του Τούντορ με 2-1) μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αραβίδης πήρε την κεφαλιά και "έγραψε" το 0-1 για την "Ενωση" (κακή αντίδραση τόσο της άμυνας του ΠΑΟΚ όσο και του Ολσεν). 
  •  Κόντρα στον Ολυμπιακό (ήττα για την ομάδα του Τούντορ με 0-2) ο Φορτούνης βρήκε ανενόχλητο τον Ιντέγιε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ καθώς οι αμυντικοί του "Δικεφάλου" τον... ξέχασαν και έτσι ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" έκανε το 0-1 αφότου πρώτα με ντρίπλα "άδειασε" τον Κόστα. Το 0-2 έγινε από τον Μιλιβόγιεβιτς που "έπιασε" την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (κάκιστη η αντίδραση στην άμυνα του ΠΑΟΚ).  
  • Στον αγώνα με τον Ηρακλή (ισοπαλία με 3-3) ο Μακρής μετά από εκτέλεση κόρνερ ήταν... τελείως ελεύθερος στο κέντρο της άμυνας του "Δικεφάλου" και απλά "έσπρωξε" την μπάλα στα δίχτυα για να "γραφτεί" το 1-0. Επίσης στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει το 3-3 κατά το οποίο στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως έγινε φάουλ στον Ολσεν, ωστόσο ο Μπαρτολίνι είναι γεγονός πως εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αμυντικής γραμμής του "Δικεφάλου", πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε. 
  •  Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (ήττα για την ομάδα του Τούντορ με 2-1) ο Σανκαρέ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1 με κεφαλιά, στο ματς με την Κρασνοντάρ (ήττα για την ομάδα του Τούντορ με 2-1) οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν σωστές θέσεις στην κεφαλιά που πήρε ο Αρι (έτσι έγινε το 1-0) και πλέον "ήρθαν" τα δύο γκολ του Μπαϊκαρά (διαμόρφωσε το 1-2 και το 3-3) με κεφαλιές στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (3-3) για να φανεί για άλλη μια φορά πως στο κέντρο της άμυνας του "Δικέφαλου" πολλές φορές υπάρχουν μεγάλα κενά.  
Sport24.GR

Περισσότερα »