Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Οι κάμψεις και τα... απενεργοποιημένα κινητά

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, θέλει με το "καλημέρα" να περάσει κάποια πράγματα που θέλει. Οι κάμψεις στους... άστοχους στα τελειώματα των φάσεων και τα απενεργοποιημένα κινητά.


Ο Μίχαελ Σκίμπε είχε χθες (10/11) την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας, αφού οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν για τα δυο φιλικά με το Λουξεμβούργο (13/11) και την Τουρκία (17/11), τα πρώτα του ίδιου στον πάγκο της γαλανόλευκης.
Ο 50χρονος κόουτς θέλει με το "καλημέρα" να περάσει κάποια πράγματα και να επιβάλει τα "θέλω" του στην ομάδα. Τα προβλήματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλά και θέλει να τα εξαλείψει, ώστε η Εθνική να μπει και πάλι σε ασφαλείς ράγες.

Οι παίκτες έφτασαν στο γήπεδο ντυμένοι ήδη και έπρεπε απλά να βάλουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για να ξεκινήσει το πρόγραμμά του. Μετά το φινάλε της προπόνησης, έφυγαν αμέσως για το ξενοδοχείο, με τον προπονητή να μην θέλει να χάνεται άσκοπος χρόνος ούτε πριν την προπόνηση, αλλά ούτε και μετά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων, κρατούσε τα ποσοστά ευστοχίας και όσοι δεν τα κατάφεραν, έδωσε εντολή να κάνουν κάμψεις και δεν δίστασε και ο ίδιος να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη άσκηση.
Εξάλλου, ο Γερμανός τεχνικός ενημέρωσε τους διεθνείς ότι τα κινητά τους θα πρέπει να απενεργοποιούνται τις ώρες που έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα. Εκτός από την ώρα της προπόνησης, δεν θα μπορούν να λαμβάνουν και να κάνουν κλήσεις την ώρα του φαγητού τους και φυσικά των ομιλιών του προπονητή.

Θυμίζουμε πως στο πλάι του Σκίμπε πέρα από τον γνώριμο σε όλους, Κώστα Τσάνα, βρίσκεται και ο ομογενής τεχνικός, Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος αποτελεί επιλογή του.

Sport24.GR

Περισσότερα »